Tretopphytter er hevet over bakken slik at du skal få sove melllom tretopper, fugler og helt i takt med naturen. Vær den første til nyte solstrålene om morgenen, og unn deg selv og din kjære enn opplevelse av total indre ro.

Glamping betyr å kombinere overnatting i vill natur med lukseriøs komfort. Her er oversikten for glamping-opplevelser i Sverige!

Oppdage uante muligheter til å nyte naturen i Norge på første klasse. Dette er glamping-opplevelsene her til lands.

Hva er glamping?

  • Glamping: Sammenfatning av Glamorøs camping, det å telte og campe på aller mest komfortabelt vis. 

Man snakker om å tilby turister og besøkende i Norge noe mer enn ren natur og røft vær, men jammen finnes det et godt tilbud allerede! På glamping er det sjarmerende med camping og telting ivaretatt og fremhevet. Samtidig er ulempene, slik som liggeunderlag, kulde, fysisk arbeid og lite plass erstattet med ultramyke dundyner, bugnende frokostbord, hvile for kroppen og romslig med plass.

Om man drar på telttur for å komme bort fra hverdagen og finne roen i naturen, reiser man på glamping i Norge av samme grunn, men i tillegg får man nye aller høyeste grad av fysisk velbehag. 

Eksempel på glamping-typer:

Glamping-telt

Dette er et godt eksempel på glamping. Vanligvis forbinder man et telt med å bo på aller enkleste måte, men med glamping i telt er dette snudd på hodet. Ofte vil glamping-teltet være en lavo, og istedenfor å ha plass til det tradisjonelle antallet sengeplasser på syv, er det i glamping-lavoen kun (rikelig med) plass til to. En perfekt opplevelse for kjærestepar altså! 


Glamping i gamme

Gamme er en tradisjonell samisk “hytte”, bygd hovedsakelig av stedegne materialer. Dvs bjørkestokker, never og torv. Dagens gammer er ofte panelt innvendig. Tradisjonelle gammer er ofte panelt, har plankegolv og er godt utstyrt med 4 køyer med madrass, vedovn, kjøkkenutstyr og dekketøy. Det eneste man trenger å ha med seg er personlig utsyr, sovepose og fiskeutstyr. Med gammen følger det også ofte noen ganger båt med en 4 hesters motor. I den glamorøse, glamping-versjonen av å overnatte i gamme, kan du derimot forvente deg full oppvartning, de alle mykeste senger og full komfort.


Hytte-glamping

Velg deg ut en hytte og ta med familien på en tradisjonsrik måte å overnatte på i naturen og en klassisk favoritt blant opplevelser i Norge. Vår favoritt så langt når det kommer til glamping i hytter, er tretopphyttene. Noen av hyttene du finner her ligger nær veg og jakt og fiskemuligheter. Hyttene er utstyrt med kjøkkenutstyr, serveringsutstyr, kokemuligheter og ekstra komfortable senger. Sengetøy og sovepose slipper du naturligvis å tenke på selv, for dette er glamping!