Glamping

Overnatting i naturen x komfort = sinnsro

Tretopphytter er hevet over bakken slik at du skal få sove melllom tretopper, fugler og helt i takt med naturen. Vær den første til nyte solstrålene om morgenen, og unn deg selv og din kjære enn opplevelse av total indre ro.

Glamping betyr å kombinere overnatting i vill natur med lukseriøs komfort. Her er oversikten for glamping-opplevelser i Sverige!

Oppdage uante muligheter til å nyte naturen i Norge på første klasse. Dette er glamping-opplevelsene her til lands.

Lavvo

Dette er den enkleste formen for overnatting. Det er en tradisjonell en stangs lavvo med god plass til inntil 7 personer. Følgende utstyr følger typisk med:

Ferdig oppsatt lavvo med vedovn
1 sekk ved per døgn
Fuktsperre på bakken
Tau for oppheng av klær
Førstehjelpspakke


Gamme

Gamme er en tradisjonell samisk “hytte”, bygd hovedsakelig av stedegne materialer. Dvs bjørkestokker, never og torv. Dagens gammer er ofte panelt innvendig. Gammer er ofte panelt, har plankegolv og er godt utstyrt med 4 køyer med madrass, vedovn, kjøkkenutstyr og dekketøy. Det eneste man trenger å ha med seg er personlig utsyr, sovepose og fiskeutstyr. Med gammen følger det også noen ganger båt med en 4 hesters motor. Gammen ligger ved vannkanten i nordenden av sommervann.

Ved flere enn fire personer, suppleres det med lavvo eller venogamme for overnatting.


Hytte

Velg deg ut en hytte og ta med familien på en tradisjonsrik måte å overnatte på i naturen og en klassisk favoritt blant opplevelser i Norge. Noen av hyttene du finner her ligger nær veg og jakt og fiskemuligheter. Hyttene er utstyrt med kjøkkenutstyr, serveringsutstyr, kokemuligheter og senger. Dere må selv ha med sengetøy eller sovepose.