Naturopplevelser

Opplevelser i herlig norsk natur

Glamp i luksuriøse yurt-telt i Telemark

 • Opplev villmarka i Telemark
 • Telt utstyrt med 5-meter takhøyde, hengende peis og egen båtplass

Rafting - Norgesberømt vannsport

 • 3 timers raftingtur
 • Med stryk av ulik karakter
 • Middels krevende

Overnatting i vinterens kongedømme

 • Beskue nordllyset liggende på et reinsdyrskinn - trenger vi å si mer?
 • Hundeslede og en natt i telt

Toppturkurs i hjertet av Norge

 • 3,5 dager med toppturer
 • Utforske Hemsedals hvitkledde topperler

Oppleve Jotunheimens Haute Route

 • 3,5 dager med toppturer i hjertet Jotunheimen nasjonalpark
 • Overnatting på betjente hytter

Kurs i fjellsport i Sogn og Fjordane

 • For alle som kan trives i høyfjellet
 • Inkluderer topptur til store Skagastølstind, brevandring og fjellklatring

Bodø har verdens største bestand av havørn rett utenfor døra. Det eneste du trenger å gjøre er å ta med kamera og bli med på denne kombi fisketur og havørnsafarien.

"All inclusive" rypejakt i Finnmarks beste rypeterreng. Her spares det ikke på noe for å få en flott jaktopplevelse.

Fly rett inn i jakt- eller fiskeområdet du ønsker! Velg nøyaktig hvor du ønsker å starte turen fra og fly med helikopter rett inn i uberørt fantastisk natur.

Fiske på en av de beste fiskeplassene i Norge, lokalisert mellom Lyngenfjorden og Ullsfjorden. Perfekt utgangspunkt for å få både stortorsk og kveite på kroken.

Bli med på en guidet tur opp Hamarøyskaftet, og nyt utsikten fra toppen. Dette fjellet er bedre kjent som Hamarøykuken blandt de lokale, så ta med kamera!

Bli med på Lofotfiske med "ekte nordlendinger". Bo i ei rorbu i ett av Lofotens siste ekte fiskevær, godt utenfor alfarvei.

Denne turen går ut på Andfjorden. Tips: Dra på vinteren, I denne perioden kommer silda til området og gjør det til et eldorado for hvalsafari.

Hvalsafari ut på åpent hav med ett mål for øye: Å spotte spermasetthvalen! Denne safarien kommer med hvalgaranti.

Besøk en av Norges største kolonier av lundefugl og krykkje - bare 15 km med båt vest for Nordkapplatået. I hekkeperioden yrer det av liv slik som havørn, lundefugl, krykkje og skarv.

Hopp ombord i en RIB før du vandrer til fots for å komme frem til en av verdens vakreste strender - badet i midnattsol og omringet av fantastiske fjell!

Denne båtturen tar deg med på litt av alt: Oppleve den dramatiske Lofotveggen, fraflytta fiskevær, kolonier med ørn, skarv, havsule og sel og den beryktede Malstrømmen.

Ta med varme klær, denne nordlysturen foregår i mørket og både til vanns og lands.

Bli med på enfiskeopplevelse med lokalkjente fiskere vestover mot Malstrømmen i Lofoten. Fiske med det tradisjonelle juksehjulet og ta med deg fangsten hjem etterpå!

Bli med på nordlysjakt med buss! Denne turen skilter med 98 % nordlystreffsikkerhet i 2016, og du får låne varme vinterdresser, vinterstøvler, luer og votter.

Overnatting for to helt utenom det vanlige. Sov under glasstak, lokalisert ytterst i Lyngenfjorden og med en fantastsik utsikt til fjellkjeden Lyngsalpene.

Beskue en spektakulær panoramautsikt over øyer, fjell, fjord og hav fra Tromsøs beste utsiktspunkt. Nyt midnattsolen om sommeren, eller nordlyset om vinteren.

Oppleve historiske vrak fra andre verdenskrig og et av Norges mest unike dykkerparadis. Helårs dykkeopplevelse som inkluderer flere strake dager med dykking.

Bli med og oppdage Norges dykkerparadis i Gulen sammen med andre dykkerentusiaster! Eksperter på dykking i området leder gruppen gjennom seks båtdykk og to bonus husrevdykk.

Tur med katamaran som gir deg følelsen av å sveve over blikkstille vann med sol fra ende til annen. Fersk fisk og lokal hjemmelaget mat serveres i løpet av reisen og sommerkvlden.

Denne opplevelsen er noe helt utenom det vanlige og en fantastisk anledning til å oppleve nordlyset. Turen varer i to timer og bilder fra turen er med i prisen.

Kombinere reinsdyr med nordlys og få ta del i samenes og naturens magiske verden i Dankarvågvatn naturreservat.

Bli med spesielt erfarent mannskap på flerdagstur i Norges arktiske mekka. Turen går med seilbåt.

Hiv deg på Nordlyssafari på Norges naturperle Lofoten, under den ville nordnorske natteshimmelen.

Opplev midnattsol og dramatisk norsk natur fra båtstripa. Ta med fiskestanga også, om du vil.

En utrolig opplevelse for den som vil oppleve natur- og dyreliv kun Norge kan by på.

Tretimers seiltur med start i havna i hjertet av Tromsø.