Jaktturer

Bli med på jakt i Norges beste jaktområder

"All inclusive" rypejakt i Finnmarks beste rypeterreng. Her spares det ikke på noe for å få en flott jaktopplevelse.

Fly rett inn i jakt- eller fiskeområdet du ønsker! Velg nøyaktig hvor du ønsker å starte turen fra og fly med helikopter rett inn i uberørt fantastisk natur.

Jakt i Norge

I Norge kan man jakte i spektakulere område rog utmark som godt skal gjøres å finne bedre av. Opplevelser i Norge bærer gjerne preg av vill natur og nordisk, uforutsigbart vær, og det å bli med på jakt er en invitasjon til å forelske seg i norsk natur og til å skaffe seg ferdigheter utenom det vanlige.

Rypejakt

Bli med på jakt i Sommervannsområdet. Dette området har godt rypejaktterreng. Erfaringsmessig er det mye rype og gode kull. Selve terrenget er åpent med myrer, små kratt og snaue topper med risbelter. Om ønskelig kan man også jakte i skogsterreng. Områdene er godt egnet for bruk av hund.

Tana, Finnmark har populært og godt kjent rypejaktterreng, erfaringsmessig er det mye rype og gode kull. Selve terrenget er åpent med myrer, små kratt og snaue topper med risbelter. Om ønskelig kan man også jakte i skogsterreng. Områdene er godt egnet for bruk av hund. Overnatting - Mulighetene er mange: Innkvartering og overnatting

Overnatting i gammetelt eller lavvo. Gammeteltet er utstyrt med vedovn, ved, underlag, kjøkkenutstyr, 1 kart, bord og stoler, lysutstyr og førstehjelpsutstyr. Enkel guiding ved leirplassen og på kart inkludert.

Det er også mulig å overnatte i gamme med plass til 4 personer eller hytte med plass til 4 til 6 personer. Gammen og hyttene er utstyrt med madrasser, kjøkkenutstyr, ved, 1 kart, bord og stoler, lysutstyr og førstehjelpsutstyr. Supplering med gammetelt med vedovn og liggeunderlag utover fire personer."